Simmitri-razvio je "smartbox" koji pokreće Artificial Intelligence (AI), komunicira sa svim uređajima koji zahtevaju energiju i koji se revidiraju kroz blokchain tehnologiju.

Hasil gambar untuk bounty Simmitri

Simmitri

Simmitri je napravljen za energetsku ekonomiju budućnosti. Vraća "ravnotežu moći" i rođena je u elitnoj kompaniji poznatoj kao Simmitri dok je fotonaponski (simmitri.com) sa misijom da nastavi izgradnju jakih odnosa s javnošću jer se kreće u 21. vek. Simmitri može brzo da prati vezu i da ga upravlja veštačkom inteligencijom (AI) i pruža samodovoljnost, a distributivna mreža i isporučena preko Interneta stvari (IoT) je blok tehnološkog lanca.
Simmitry je valutni kriptograf stvoren u "SimBox-u" koji je kreiran kako bi se balansirao potrošač, istraživači i korisnici. Svaki uređaj deluje kao čvor na mreži. Mi to zovemo energijom, ali Simmitri nudi poziv koji može dopuniti Vašu zgradu na osnovu poboljšanih performansi. Uštede energije u izgradnji generatora negativnih kilovat sati ("?"). SimBox "Negawatts" će automatski pretvoriti izlaz LIKERSKE DOZVOLE tokens koji se mogu koristiti za finansijsku dobit programirani su da podsećaju na ručne kontrole, ugrađeni softver za veštačku inteligenciju koji automatski upravlja sa zahtevima za uštedu energije koji se koncentrišete na manje moguće.
Međutim, SIM kartica će smanjiti potrošnju energije pojedinih potrošača, a prosumeri se distribuiraju onima kojima je potreban i obezbedi podsticaj da svi možemo reći tragove koji su po prirodi.

Osnovana 1995. godine kao porodična kompanija, Simmitri je započeo tako što je služio ljudima sa kvalitetnim krovom, građevinskim i električnim uslugama. Kao Master roofer Elite sa GAF Materials Corporation, to je prirodno napredovanje Suncu. Fotonaponski posao Simmitri razvio se u usluge energetske efikasnosti usmerene na korporativne kupce. Instalirali smo i servisirali hiljade električne energije kroz panel za punjenje koji služi više od 4000 kupaca u Kaliforniji, Centralnoj Kaliforniji.
Korisnički servis i uvijek logiranje zaštićenih znakova preduzeća i dio je procesa rasta poslovanja. Kada istražujemo naše kupce, saznaćemo o osnovnim pitanjima dnevne energetske efikasnosti. Prikupljanje podataka od korisnika je najvažnije za veštačku inteligenciju kao novu uslugu od Simmitija. Prilikom analize podataka o ponašanju korisnika sa različitim tačkama podataka o predviđanju energije; Najbolje prakse demonstrirane da sačuvaju ili proizvode energiju kroz vreme, vreme, lokaciju, dobavljače i mnoge druge podatke. Pruža sveobuhvatnu analizu energije omogućuje kupcu (učesniku) da dobije najbolje nagrade na sistematičan način.

U martu 2017. godine, Simmitri je regrutovao tim slepih blokova eksperata za istraživanje i razvoj inovativnih strategija za integriranje inteligentnih i pametnih ugovora i integrisanje pristupa sistemu upravljanja energijom. Naše bogato iskustvo na tržištu obnovljivih izvora energije daleko je iznad naše konkurentske prednosti u svijetu nove i uzbudljive isporuke energije. Pre nego što integrišem tehnološke blokove, mislim da bi bilo bolje postaviti temelje za lansere zasnovane na bazi energije, a ne energiju

KARAKTERISTIKE

Stvaranje platforme koja nagrađuje učesnike za štednju i generisanje električne energije. I daju učesnicima priliku
"da zarađuješ dok spavaš


TOKENSKA EKONOMIJA


ROADMAP

Q1 2018

Dizajn, specifikacije tehničke i proizvodne linije za Simibox
Primarna i sekundarna pravila za SIMI AI funkcije
Simmitri Token (SIM) koji se primenjuje da se navede na razmeni (i)

K2 2018

Novčanik klijenta (kontrolna tabla) je završen za zarade i transfere
Integraciono testiranje blokchain-a i prikupljanja podataka u otvorenim API mrežama
Uspostavljena zrelost tržišta za implementaciju i partneri (analiza)

Q3 2018

Proizvedeni Simibox prototip v.01
Pokrenite pametni program kućnog inkubatora
Beta testiranje grupe ispitanika na lokalnom tržištu

Q4 2018

Integracija Simibox-a u trenutnu listu klijenata i gasovod
Analiza dubinskih metrika iz beta testera
Prijavljene prijave za državne podsticaje za pružaoce obnovljivih izvora energije

Core Team


Da biste doprineli i znali napredak ove ponude, možete posetiti neke od sljedećih linkova:






autor: purpleblue

Moj Et: 0x6b3287Bbdb4F01276d59B0c1B107ae54E0442E10


Komentar

Postingan populer dari blog ini

Game Loot-Network is an online distribution platform that serves as an application store with functions supported by blockchain technology.

BIDIUM-is a P2P crypto-fiat-crypto exchange that combines the power of the Auction Advance with Hiring Freelance over Blockchain Technology.

KuBitX-is a cryptocurrency exchange, located in Malta, which aims to build a sophisticated trading engine platform